Italský superpohár: Juventus - Lazio (analýza + tip)

Juventus prohrál poslední přípravné utkání s Tottenhamem a má co napravovat. Má k tomu ale také velice dobré podmínky! Vždyť Lazio, byť je silným soupeřem, je pro Juve tím nejlepším možným protivníkem už několik let. Posuďte sami.

Juventus prohrál s Laziem naposledy v poháru v roce 2013. Od té doby se kluby utkaly celkem 14x a jen jednou utkání skončilo remízou! Aby toho nebylo málo, tak Lazio nedalo Juventusu branku už 7 zápasů v řadě a v posledních 10 vzájemných zápasech se trefilo jen jednou.
Juventus si bude zvykat na novou obranu bez Leonarda Bonucciho, ale právě Lazio je tím nejlepším možným soupeřem. A ještě k tomu v boji o pohár. Jeho zisk by měl velmi pozitivní dopad na psychiku hráčů, které čeká zase další náročná sezóna.
Lazio navíc řeší fakt, že největší hvězda Keita je na odchodu právě do Juventusu. Celý přestup ještě není dotažen, protože Juventus nehodlá mladého útočníka přeplatit - za rok totiž může přijít zcela zdarma a on sám už se vyjádřil, že právě do turínského klubu by velice rád. Na tiket patří jednička v základní hrací době. Juventus rozhodne už v úvodu zápasu, jak bylo v minulé sezóně jeho dobrým zvykem.

Tipy na zápas:

Juventus - Lazio: 1 (1,88 Fortuna)

Juventus - Lazio: Juventus vyhraje s čistým kontem (3,00 Fortuna)

 

 

Autor: Tomáš Vlasák | neděle 13.8.2017 8:57 | karma článku: 3,95 | přečteno: 82x
  • Další články autora

Tomáš Vlasák

Serie A: 1. kolo

17.8.2017 v 8:34 | Karma: 0

Tomáš Vlasák

Kritika nám jen prospěje!

16.9.2016 v 13:57 | Karma: 11,10